Muziektheater Beusichem is een initiatief van muziekliefhebbers die graag de muziek van hun helden live beluisteren en beleven. Niets klinkt tenslotte zo lekker als live muziek. Om uiteenlopende redenen zijn deze muziekhelden niet (meer) jaarlijks te bezoeken of worden er woekerprijzen gevraagd voor de kaarten. Gelukkig zijn er in Nederland vele uitstekende tribute bands die met hun live performance de muziek van hun helden eer aan doen. Muziektheater Beusichem wil zich richten op deze tribute bands die de allerbeste muziek spelen en de muziekliefhebbers uit Beusichem en omstreken een geweldige avond live-muziek bieden voor een betaalbare prijs.

 

Muziektheater Beusichem gaat de optredens organiseren in de periode oktober t/m maart om zo het festivalseizoen te mijden.  Op 30 maart 2019 gaan we van start met een Bruce Springsteen Tribute by The Boss Brothers. Voor de invulling van de agenda voor het najaar van 2019 zijn we ons druk aan het oriënteren.

 

De optredens zullen plaats vinden Theater Het Heerenlogement, Markt 31, 4112 JR Beusichem

 

Tip om uw avond uit compleet maken

U bent helemaal in de stemming voor een avond live muziek van uw muziekheld en heeft geen zin om te koken, geen probleem! U kunt dan vooraf gezellig dineren bij het naast gelegen restaurant Het Heerenlogement. Kijk voor de mogelijkheden en reserveringen op www.hetheerenlogement.nl/ om uw avond uit compleet te maken.